Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur het inspiratiemagazine op
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de premiewijzer op
Stuur de onderhoudsbrochure op

Renoveer en isoleer tegelijkertijd

Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Inspiratie­magazine
Onderhouds­brochure

Als je toch je gevel laat renoveren, waarom niet meteen voor een goede isolatie zorgen? Sto vernieuwt en isoleert je gevels tegelijkertijd!

Waarom gevelisolatie?

Het dak van je woning is geïsoleerd, prima! Maar heb je ook aan gevelisolatie gedacht? Na het dak zijn niet of onvoldoende geïsoleerde buitenmuren de tweede grootste oorzaak van warmteverlies.

Met een gevelisolatiesysteem van Sto blijft de warmte veel beter binnen. Zo moet je minder uitgeven aan verwarming en betaalt deze investering zichtzelf terug. Wie weet, kom je zelfs in aanmerking voor een premie.

Koop je een woning in Vlaanderen? Dan moet je ervoor zorgen dat het pand binnen de vijf jaar een energielabel D haalt (= renovatieverplichting). Maar ook als je al in een energieverslindende woning woont, is het aanbevolen om je woning beter te isoleren. Door na je dak ook je gevels te isoleren, kan je woning al een gunstiger energielabel behalen. Ontdek hoe het werkt.

Ontdek alle voordelen

Je gevel isoleren is goed voor je budget, je comfort én het milieu!

 • Je bespaart fors op je energiefactuur
  Is je woning niet voldoende geïsoleerd, dan verbruik je onnodig veel energie. En dat kost geld! Met gevelisolatie daarentegen moet je minder verwarmen. Zo bespaar je op je energiefactuur, elk jaar opnieuw.
 • Je verhoogt je wooncomfort (geen koud huis meer!)
  In een goed geïsoleerd huis is het veel fijner wonen. Je geniet van een constant temperatuurtje en hebt minder last van tocht. In de winter voelen de wanden en vloeren warmer aan. En in de zomer raakt je huis niet oververhit.
 • Je verhoogt de waarde van je huis
  Gerenoveerde en goed geïsoleerde huizen worden veel duurder verkocht dan soortgelijke woningen die niet zijn aangepast aan de voorwaarden van vandaag.
 • Je draagt bij tot minder CO2 in de lucht.
  Omdat je minder moet verwarmen, belandt er minder fijn stof in de lucht. Zo bewijs je het milieu en de toekomstige generaties een grote dienst!

Gevelisolatie, hoe werkt dat?

We trekken je woning een hoog-isolerende jas aan. Daardoor daalt zowel je energiefactuur als de CO2-uitstoot. Wat wel stijgt is de taxatiewaarde van je woning. Want een betere isolatie betekent lagere energiekosten en een gunstiger E-peil. Meer weten? Vraag snel je gratis isolatiewijzer aan.

Voor elke situatie een gepaste oplossing

Ons aanbod aan efficiënte gevelisolatiesystemen is enorm uitgebreid. Of je nu bouwt of renoveert, Sto heeft voor elke situatie een duurzame oplossing. Ook voor passief- en houtskeletbouw! Bekijk het filmpje en ontdek de mogelijkheden. Je Sto-gevelexpert in de buurt vertelt je graag meer.

Wat kost het?

Wat kost een gevelisolatiesysteem van Sto en hoeveel brengt het op? Gebruik de handige winstcalculator. Je ontdekt meteen je investeringskosten én je winst!

Vraag ons advies

Zin gekregen om je gevels aan te pakken? Neem contact op met een Sto-gevelexpert in je buurt. Hij zal je adviseren over het meest geschikte systeem voor jouw project. Zo heb jij alle tijd om te kiezen uit onze waaier aan afwerkingen!