Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur de inspiratiebrochure op
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de premiewijzer op
Stuur de onderhoudsbrochure op
Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Inspiratie­brochure
Onderhouds­brochure

Kaleien: het ideale compromis tussen strak en klassiek

Steve Robijn en zijn vrouw wilden een speciale look geven aan hun nieuwbouwwoning te Merchtem. Hij is fan van strak en modern, zij houdt van klassiek en authentiek. De laagbouw, de strakke lijnen en de grote raampartijen zorgen voor de moderne toets van de woning. De kalei-afwerking en de houten voordeur en garagepoort verzachten de strakke look.

De gekaleide gevel sluit perfect aan bij de landelijke omgeving

Aangezien de woning in een landelijke omgeving gelegen is, was het belangrijk om een vuilafstotende gevelbekleding te hebben. Er werd gekozen voor het kaleisysteem StoLotusan K/MP. De Lotus-Effect® Technology in het kaleisysteem vermindert aanzienlijk de vervuiling van de gevel.

Een duurzame, esthetische en onderhoudsvriendelijke oplossing

De StoLotusan gevelcoatings bestaan uit een combinatie van een waterafstotend oppervlak en een speciale microstructuur. Net als bij een lotusblad kan een groot deel van de vuildeeltjes zich niet goed hechten aan de oppervlakte. Bij een volgende regenbui nemen de afrollende waterdruppels de vuildeeltjes probleemloos mee.

Het resultaat is een prachtige woning die strakke moderne elementen combineert met verfijnde en klassieke technieken. Deze esthetische elementen zijn verwerkt in een zeer duurzame en onderhoudsvriendelijke geveloplossing.

Nieuwbouw villa Merchtem
Afwerking: kaleien
Bouwheer: Steve Robijn