Vraag je vrijblijvende offerte
Stuur de inspiratiebrochure op
Stuur de brochure gevelverf op
Stuur de premiewijzer op
Stuur de onderhoudsbrochure op
Offerte aanvragen
Premie­wijzer
Inspiratie­brochure
Onderhouds­brochure

Je gevel opfrissen: dé ideale zomerklus

Nu de zomer in het land is, vatten we naar goede gewoonte een aantal zomerklussen in het huis aan. Een renovatie of opknapbeurt van de gevel behoort vaak tot het lijstje. Of je nu op zoek bent naar een volledig nieuwe look of je gevel eens grondig wil opknappen, gevelrenovatie is steeds een goede investering. Het bepaalt voor een groot stuk de uitstraling van je woning en het verhoogt de waarde van je huis. In het uitgebreid gevelverf-gamma van Sto vind je de ideale gevelverf om je gevel in een nieuw jasje te steken.

Welke verf kiezen?

  • StoColor Lotusan® G: Heeft een natuurlijk zelfreinigingseffect voor een langdurig propere gevel. Het vuil spoelt samen met de regen van de gevel en beschermt zo tegen de aanhechting van vuil-, stof- en roetdeeltjes.
  • StoColor Dryonic® G: StoColor Dryonic® G zorgt ervoor dat je gevel snel droogt na regen, nevel of dauw. Dit vertraagt de vorming van groenaanslag aanzienlijk.
  • StoColor Xblack: Deze intelligente verf is ideaal voor donkere gevels. Dankzij zijn speciale technologie blijven donkere oppervlakken aanzienlijk koeler en is de gevel beter beschermd tegen scheurvorming.
  • StoColor Silco: Deze zuivere siliconenhars-gevelverf staat garant voor maximale zekerheid op alle ondergronden. Ze biedt een hogere bescherming tegen vervuiling van algen- en mosaangroei.
  • StoColor Maxicryl: Deze hoogwaardige acrylaat gevelverf is uitermate geschikt voor intensieve kleuren.
  • StoColor Sil Minerale: Gevelverf voor minerale ondergronden. Deze gevelverf voldoet aan de normen van het NaturePlus-label.

Hoe begin je eraan?

Kriebelt het om je gevel te renoveren of te vernieuwen, maar kun je nog wat hulp gebruiken? Download de inspiratiebrochure voor meer ideeën en referenties. Wacht niet langer en vind een Sto-vakman bij jou in de buurt, die meedenkt over aangepaste oplossingen voor jouw project.